Eskipazar Ortaokulu

Vizyon: Türk toplumu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan örnek ve önder birim olmak, evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak, her velinin öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesini sağlamak, başarıyı, aydınlığı kendimize şafak kadar yakın bilip; cehaleti,miskinliği yıldızlar kadar uzak tutmak idealimizdir.

Misyon: Okulun sosyo-kültürel ve ekonomik yapısı dikkate alınarak eğitim ve öğretim programını en etkili ve verimli bir şekilde uygulamak; Demokratik,insan haklarına saygılı,hoşgörülü, benliğine ve milletine bağlı Atatürk ilke ve inkılaplarının savunucusu bireyler yetiştirmek temel işlemimizdir.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: Badminton, Masa Tenisi, Futbol, Voleybol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://eskipazarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. MEHMET ALİ ŞAHİN CAD. ESKİPAZAR ORTAOKULU BLOK NO: 1 ESKİPAZAR / KARABÜK

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi Pazar Yeri Karşısı

Ulaşım İlçe Merkezi